2016-12-21

ATSISVEIKINOME SU REGINA TUBELIENE- MATEKONYTE


Eidama 70 gyvenimo metus, po sunkios ligos,  mirė kupiškėnė,Vilniaus kupiškėnų klubo narė Regina Tubelienė - Matekonytė.
Regina Matekonytė gimė 1947 m. vasario 11 d. Paketurių kaime esančiame šalia Kupiškio.
Mažoji Reginutė iš Paketurių kelis kilometrus bėgdavo į Kupiškį semtis mokslų. 1965 m. baigė Kupiškio vidurinę mokyklą. Besimokydama Kupiškio vidurinėje, Regina buvo klasės seniūnė, dešinioji auklėtojos Felicijos Jakutytės ranka.
1965 m. įstojo į Kauno Politechnikos Instituto Lengvosios pramonės fakultetą. Vadindavo juos, kaip sakė kurso draugė, "plastinukais", nes moksluose dominavo chemija, plastmasės.
Baigusi mokslus  KP Institute, buvo paskirta į Vilnių, Gamybinį susivienijimą "Lietuvos buitinė chemija". 1970 m. pradėjusi darbą eiline technologe per savo darbštumą ir žinias pakilo iki gamyklos vyriausios technologės. 2008 m. Regina išėjo į užtarnautą poilsį ir atsidėjo sodininkystei ir gėlininkystei. Jos bendradarbės dėkingos jai už dovanojamus gražuolius jurginus ir kitų gėlių sodinukus.
Su vyru Vidmantu išaugino dvi šaunias dukras Jurgą ir Giedrę ir anūkus - Mykolą, Luką bei jaunausią Kotryną.  Keletą metų Regina buvo pareiginga kupiškėnų  klubo valdybos narė.
AtA Reginos palaikų urną priglaudė Vilniaus m. Liepynės kapinės.

Vilniaus kupiškėnai reiškia nuoširdžią užuojautą  vyrui Vidmantui, dukroms Jurgai ir Giedrei,  vaikaičiams, sesei Gražinai ir visiems jų artimiesiems.
                                    

Vilniaus kupiškėnai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą