2012-08-22

ALDONOS REPORTAŽAS IŠ RICHMONDO






Safari parkas yra Virdžinijoje, Shenandouh slėnyje, už kurio matosi Blue Ridge (Melyni kalnai).Parke yra apie 1000 egzotinių gyvūnų iš 6 pasaulio kontinentų.Per parką eina 5 km kelias, kuriuo galima tik važiuoti ir iš automobilio maitinti gyvūnus.
Kitose nuotraukose matosi naturalus tiltas (Natural Bridge) taip pat Virdžinijoje.Tiltą išplovė Cedar Creek upė. Tiltas yra nacionalinis paminklas. Arka siekia 67 m aukščio.Viršuje eina automagistralė.

Krepšinį (LONDON 2012) žiūrėjom apsirėdę lietuviškais marškinėliais, užsimovę trispalvius rankogalius ir kas ką turėjom, o vis tiek pralaimejo.



















Siunčiu dar keletą nuotraukų iš viešnagės Amerikoj. Vaikščiojau po patį didžiausią Šiaures Karolinos valstijos miestą Charlottec,  Džordžijos valstijos sostinėje Atlantoje,  aplankiau didžiausią pasaulyje akvariumą, Olimpinį parką, Coca-Cola pasaulį - muziejų ir pabuvojau CNN centre. Atlantos akvariumas yra vienintelis pasaulyje, kuriame gali pamatyti didžiausią žuvį bangininį ryklį ,begalę kitų retų žuvų ir egzotinių žuvyčių. Atlantoje randasi pagrindinė CNN būstinė. Stebėjau pro stiklą tiesioginę žinių transliaciją visam pasauliui. Coca-cola ekspozicijos apžiūra baigėsi gaiviųjų gėrimų ragavimu. Galima buvo paragauti virš 60 rūšių gėrimų iš 5 kontinentų.













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą