2009-04-05

Pas Gediminą ir Žybartą

Į Gedimino ir Žybarto jubiliejinę šventę prigužėjo pilna Mokytojų namų svetainė. Čia rasite Vilniaus ir Kauno kupiškėnus, garbingus svečius, kolegas, bendražygius, klubo vadovus. Pažiūrėkite, paieškokite rasite namažai pažįstamų, gal net senai matytų. Linkiu sekmės ...










O pradžioje buvo ... muzika. Smuikavo Gražinos ir Gedimino Kaluinų anūkė Aistelė.


Visi žiūrėjome Gedimino prisiminimus nuotraukose - iš viso gyvenimo




Jubiliatus sveikino klubo vadovybė, skaitė garbės adresus, teikė atminimo dovanas, vilniškes verbas, rišo jubiliejines juostas, bučiavo į skruostus, paraudusius nuo įtampos. Jubiliatai atsilygindavo padėkomis ir atsakomaisiai bučinukais.








O kai visi kartu su choristais užtraukėm "Ilgiausių metų", net salės langai drebėjo ... Jubiliatus sveikino Kauno kupiškėnai, profesorė O. Voverienė, kolegos. Jie kentėjo plakimo verbomis kančias, buvo apdovanoti kindziukais ...






















Vakare koncertavo Mokytojų namų dainorėliai









Svečiai, svečiai sakau jums stačiai, suvolgėt pyrogų, primynat padlogų ...









Jubiliatai atsisveikina su svečiais











.

.

komentarai (-ų):

Algimantas rašė...

Buvo puikus kraštiečių susitikimas, deramas jubiliatų pagerbimas, gražus muzikavimas ir dainavimas, šiltas bendravimas, galiausiai, - ALBOS profesionalus renginio pristatymas šioje svetainėje.
Renginio vedėjai Filomena ir Vytautas dar kartą pelnė dalyvių padėką ir pagarbą.


1 komentaras:

  1. Buvo puikus kraštiečių susitikimas, deramas jubiliatų pagerbimas, gražus muzikavimas ir dainavimas, šiltas bendravimas, galiausiai, - ALBOS profesionalus renginio pristatymas šioje svetainėje.
    Renginio vedėjai Filomena ir Vytautas dar kartą pelnė dalyvių padėką ir pagarbą.

    AtsakytiPanaikinti