2008-01-07

Susirinkome per Tris Karalius

Klubo prezidentė sveikino visus su 2008 metais ir sakė ,gal jus įkvėps ir idėjų padės pasisemti Trijų Karalių dovanos, atneštos vos gimusiam Betliejaus Kūdikėliui? Beje, jie nebuvo karaliai, gal tik šiaip nuo viduramžių jie buvo taip vadinami todėl, kad atkeliavo iš pasakiškai turtingų Rytų. Iš tiesų Kasparas, Melchioras ir Baltazaras buvo išminčiai, stebėję dangaus kūnų judėjimą. Netikėtai danguje sužibėjusi ryški žvaigždė sudrumstė šių vyrų ramybę, mat pranašystės skelbė, jog tokio šviesulio pasirodymas sutaps su Atpirkėjo atėjimu į žemę. Taigi išminčiai nutarė aplankyti Kūdikį ir išrinkę jam dovanas – aukso, smilkalų ir miros – leidosi į kelionę.

Prezidentės kalbos įkvėpti, ansamblio muzikos sužadinti - kibome linksmintis.
Nuotraukose - visi gražūs, žvalūs ir linksmi. Karininkų ramovė skambėjo dainomis, trinksėjo šokiais, lūžo stalais. Tikrai - buvo linksma ir smagu.








Vilniaus kupiškėnams koncertavo Lietuvos kariuomenės Vilniaus įgulos Karininkų ramovės folkloro ansamblis "Vilnelė". Jo vadovė Laima Purlienė. Audringų ovacijų susilaukdavo dauguma ansamblio numerių.
Nuotraukose matote ansamblį pasirodymo metu, bei jo vadovę, (su armonika) kartu su savo ansambliečiams.
Linksmais pasakojimais mus smagino ansambliečiai : dzūkė Janina Kukienė ir pakruojietis Gintautas Strockis.











Mūsų Klubo vadovai reiškia padėką ansamblio "Vilnelė" kolektyvui.O dabar su muzikos garsais .....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą